BLOGGVIKAR

ellyp Uncategorized 4 Comments

Det er så mye jeg har lyst til å gjøre, og helst på samme tid. For å komme meg ut av multitaskingklemmen har jeg invitert en nær venn av meg, og ikke minst en internasjonal celebritet, til å avlaste meg med bloggingen for en periode. Hennes erfaring med networking og profilering står i en klasse for seg.

Kvinnen jeg skal introdusere for dere er ingen ringere enn May Tilda!! Ikke hørt om henne? Vel, «Don’t blame it on me», som hun pleier uttrykke det. Hun er en av mine aller beste venner. Om jeg stoler på henne? Jepp, like mye som jeg stoler på meg selv – og det er vel noe enhver av oss kan ta en diskusjon på. Ikke et spesielt viktig kriterium for vennskap, spør du meg – eller May Tilda. Så slipp henne til, følg henne, og kall henne din venn du også. Hun vil gi deg alt – på godt og vondt. Stol på meg….

dobbelportrett-2

Jeg har omtalt noen av hennes «ekspedisjoner» i min tidligere blogg Artgarden. Nå får hun ordet selv, og det er det beste både for henne og meg. Det ble litt styr sist, frem og tilbake, retting og oppretting, til damen endelig ble fornøyd. «Man må vokte sitt gode navn og rykte» som hun uttrykker det, og «djevelen finner man i detaljene.»

Så da satser jeg på at dere er i de beste hender… Jeg forsvinner inn i bildene mine for en periode, og May Tilda har lovet å stikke innom atelieret med ujevne mellomrom, for å gi dere en «sneak peek» til verkene som er under utvikling – når hun «happens to be around». Vi har hatt noen lange møter i forkant, og det er ikke til å unngå at hun har sterk innflytelse på meg, både hva personlighetsutvikling, og språklig forvirring angår. Jeg vil nærmest kalle henne min mentor.

Så da gjenstår det bare å si på gjensyn, før jeg overlater ordet til May Tilda.

Comments 4

  1. Hei Elly og bloggvikar! Jeg tolker meldingen at nå går du Elly inn i en dypdykk periode. Husk å ha med nok surstoff. Lykke til ! Klem Ann-Karin

  2. Post
    Author
  3. Post
    Author

    ja takk, der sa du noe Ann-Karin. Det er nok surstoffmangel som gjør at det svimler for meg iblant. Men nu blir nok alt meeeeget bedre…

Leave a Reply