VELKOMMEN

ellyp Uncategorized 3 Comments

Velkommen til NY WEBSIDE – NY BLOGG – BLANKE ARK!

Alle tidligere poster fra bloggen min “ARTGARDEN” ligger under “arkiver” som du finner lenger ned på siden. Smådrypp fra hagen kommer i sterkere grad til å bli presentert på Facebooksiden min, mens mer kunstrelatert materiale kommer her.

Når jeg sier kunstrelatert betyr det ikke at hagelivet mitt er utelukket. Det går som hånd i hanske, uten det ene ikke det andre. Det er jo i hagen jeg henter inspirasjon. Den er mitt utestudio for fotografering, mitt tenkested, og ikke minst treningsstudio. Hagen er god for ALT, absolutt ALT! Når jeg ser en blomst i øynene, er det som om den store livspulsen puster gjennom meg, gir meg tilhørighet og tillit til å fortsette med mitt. Hagen gjør meg inderlig takknemlig.

Så passer det med en liten rapport fra min siste utstilling. Arbeider fra de siste to årene henger nå i Moss Kunstgalleri. Et flott utstillingssted, som gir meg anledning til å få oversikt over hva jeg holder på med, og kanskje aller viktigst, hvor veien går videre. Det tar tid å bygge opp en utstilling. Moss Kunstgalleri disponerer to ganske store saler, og med bilder i varierende størrelse ble det nesten 70 bilder til sammen.

 

Kaos før orden. Bilder sorteres, noen skal med, mens andre må vente på en annen anledning.

_MG_8991

 

Bilder pakkes i kasser, sendes, og pakkes opp igjen. Ny prosess.

P1020573

 

Så henger bildene der da, og nå er det de som skal gjøre jobben – snakke til folk, få folk til å snakke med seg selv – og hverandre. Reflektere, undres, om bildene lykkes.

P1020628P1020632

 

Men først skal publikum ønskes velkommen. Formann i Moss Kunstforening, Olav Hansen, ønsket velkommen, men hva med meg? Hmmmm, ser ut til at jeg har annet å tenke på. Avslørende!

P1020727

 

Min aller første separatutstilling hadde jeg i Moss Kunstforening, den gangen i andre lokaler. Så er vel sirkelen sluttet, den første og den…..nei, ikke den siste får jeg håpe. Tenkte jeg skulle finne frem avisomtalen fra den-gang-da, men siden vi må tilbake til forrige årtusen, er det egentlig snakk om arkeologi, og da må jeg grave litt først. I denne omgangen får det bli med bilder fra nåtiden.

P1020714P1020713P1020712

Comments 3

  1. Tusen takk Vanessa! Gleder meg til å begynne på “nytt” igjen….snart

  2. Pingback: VELKOMMEN til min nye blogg | Elly Prestegård

Leave a Reply